Intern information og nyheder

Dekan Kristian Pedersen, Natural Sciences. (Still-billede fra video)

05.03.2021 |

Videohilsen: Tid til feedback på den nye fakultetsstrategi

Dekan Kristian Pedersen sender en videohilsen til alle medarbejdere. Han opfordrer alle til at bidrage med feedback på den nye fakultetsstrategi, så strategien kan blive både ambitiøs og nærværende.

Foto: Ida Jensen (AU Foto)

03.03.2021 |

Studiemiljø under pres efter hårdt år

Det sociale studiemiljø er under pres, og studieglæden har lidt et knæk. Det viser efterårets store studiemiljøundersøgelse, der samtidig peger på, at de studerende generelt er godt tilfredse med deres uddannelser og det faglige studiemiljø på Aarhus Universitet. Resultaterne skal dog ses i lyset af, at de studerende blev spurgt før den seneste…

03.03.2021 |

Nu kan du registrere undervisning og vejledning i Pure

En ny funktion i Pure skal synliggøre undervisning og vejledning på lige fod med f.eks. publikationer.

(Foto: Privat)

01.03.2021 |

Tobias Wang er ny formand for Akademisk Råd for Natural Sciences

Som formand vil han tale de klassiske akademiske dyders sag. Den gode forskning og den gode undervisning skal være i fokus.

Foto: Lars Kruse, AU Foto

24.02.2021 |

AU's ligestillingskonference inviterer til debat om STEM-området

Hvordan opnår vi ligestilling og mangfoldighed i STEM uden at det bliver ubekvemt for nogle? Hvilke undskyldninger forhindrer reel forandring? Det er temaet for Nat og Techs fælles breakout-session på AU’s ligestillingskonference 8. marts, hvor du kan indsende spørgsmål til debatpanelet.

Foto: Anders Trærup, AU Foto.

16.02.2021 |

Ny NAT-strategi sendes i høring

Udkast til fakultetets kommende strategi sendes nu i høring blandt fakultetets medarbejdere og studerende. Høringsfristen er 12. marts 2021.

Foto: AU Foto.

12.02.2021 |

Dekan: Der skal ikke herske tvivl om, at der er rum til åben og tryg faglig debat hos os

Mail fra dekan Kristian Pedersen til alle medarbejdere ved fakultetet.

04.02.2021 |

Ledelseshåndtering af forløb

En videnskabelig artikel, offentliggjort i Nature i 2016, har gennem en årrække været genstand for kritik fra fagfæller og givet anledning til en sag i universitetets praksisudvalg. Sagen er omtalt ad flere omgange i Berlingske og senest i en række andre medier. Mediedækningen kunne give indtryk af, at ledelsen på fakultetet har været passiv og…

Foto: Ida Jensen, AU Foto

26.01.2021 |

Fælles AU-adgangskrav ændrer karakterkravet i kvote 1 til 6,0

Universitetsledelsen har besluttet, at der skal være et fælles adgangskrav på hele AU, primært fordi afskaffelsen af hurtigstartsbonussen generelt giver kommende ansøgere lavere karaktergennemsnit end tidligere. For NAT betyder det, at ansøgere fremover skal have mindst 6,0 i karaktergennemsnit i den adgangsgivende eksamen og mindst 6,0 i…

Foto: AU Foto

26.01.2021 |

Snart begynder lønforhandling 2021

I perioden 4.-25. februar kan medarbejdere på Aarhus Universitet udfylde skema med oplysninger til brug for lønforhandling 2021.

Viser resultater 1 til 10 ud af 86

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Næste