Intern information og nyheder

Dekan Kristian Pedersen, Natural Sciences. (Still-billede fra video)

07.09.2020 |

Videohilsen: Invitation til dialog om fakultetets strategi

Dekan Kristian Pedersen sætter med denne videohilsen gang i efterårets strategiproces på fakultetet. Målet med strategien er at lægge et overordnet spor for, hvor fakultetet skal hen i det kommende årti – en fælles retning. Kristian Pedersen opfordrer alle fakultetets medarbejdere til at deltage i dialogen

Dekan Kristian Pedersen, Faculty of Natural Sciences. Foto: Lars Kruse, AU Foto.

07.09.2020 |

Dekanen besøger institutterne på Natural Sciences

I september kommer dekan Kristian Pedersen på en længe ventet besøgsrunde til fakultetets institutter og enheder. Formålet er at hilse på institutterne og introducere den kommende strategiproces. På møderne vil der være rig mulighed for at deltage i dialogen og stille spørgsmål.

26.08.2020 |

Velkommen til de nye studerende

Natural Sciences byder i år velkommen til 966 nye naturvidenskabsstuderende. Studiestarten er på grund af corona anderledes end den plejer at være – og alligevel ligner den sig selv.

Nu kommer de studerende tilbage på campus og universitetet  ligner sig selv igen. Men det er afgørende at vi alle - både medarbejdere og studerende - hjælpes ad med at overholde retningslinjerne for at undgå smittespredning med COVID-19. Foto: Ida Jessen, AU Foto.

Studerende tilbage på campus

I denne uge begynder introdagene for de nye studerende og derefter går efterårssemestret i gang med både fysiske undervisningsaktiviteter og online undervisning for alle studerende på Nat og Tech. Både studerende og undervisere er blevet klædt godt på til at håndtere de nye forholdsregler for at undgå smittespredning med COVID-19. Få et overblik…

Professor Duncan Sutherland (foto: Lars Kruse/AU Foto)

26.08.2020 |

En sikker hånd på ph.d.-rattet

iNANO-professoren Duncan Sutherland træder ind som interim leder for fakultetets ph.d.-skole i foreløbigt to måneder. Han skal efter planen afløses af den kommende prodekan for forskning på NAT, når denne er udpeget efter en pågående ansættelsesproces.

Undervisning i auditorie. Foto: Lars Kruse

20.08.2020 |

Information om undervisning under corona

Coronasituationen betyder at mange forhold omkring undervisningen vil være påvirket i efterårssemestret. Følg med i de informationer der handler specifikt om undervisning under corona her på medarbejderportalen.

18.08.2020 |

Søg støtte fra AUFF

Aarhus Universitets Forskningsfond har offentliggjort opslag for AUFF NOVA, International mobilitet og Publikationsstøtte. Der er ansøgningsfrister i september.

Dekan Kristian Pedersen. Foto: Lars Kruse

14.08.2020 |

Videohilsen fra dekan Kristian Pedersen

Dekanen sender en videohilsen til medarbejdere og studerende om coronasituationen.

SmitteStop-app (Grafik: Sundhedsstyrelsen)

12.08.2020 |

Nye retningslinjer for smitteopsporing og opfordring til brug af smittesopsporingsapp

På AU's coronasite kan du finde nye retningslinjer for håndtering af symptomer og smitte blandt medarbejdere. Derudover opfordrer AU til at downloade den nationale smittesporingsapp smitte|stop.

Foto: Lars Kruse, AU Foto

29.07.2020 |

Stor fremgang på IT-uddannelser - rekordhøjt optag af kvinder

I nat modtog 299 unge tilbud om optag på en af Aarhus Universitets Naturvidenskabelige IT-uddannelser. Alle tre uddannelser - Datalogi, IT Produktudvikling og Datavidenskab - har stor fremgang i antallet af ansøgere og lidt over 19% af de afsendte tilbud er til kvinder, hvilket er rekord.

Viser resultater 1 til 10 ud af 58

1 2 3 4 5 6 Næste