Ledelse og strategi

På denne side kan du se en oversigt over de nyheder, der kommunikeres fra ledelsen på Natural Sciences. Her vil du også løbende kunne finde information om strategi og særlige indsatser.

Ledelsen på Natural Sciences vil i løbet af 2020 i tæt samarbejde med institutterne udarbejde en ny strategi for fakultetet. Se det tidligere Science and Technology 's Strategiplan 2016-2020.


Nyt fra ledelsen på Natural Sciences

06.07.2021 |

Stabil interesse for naturvidenskabelige uddannelser på Aarhus Universitet

Som forventet er søgningen til landets videregående uddannelser faldet en smule i år, efter genåbningen af samfundet har givet de unge flere muligheder for fx at tage sabbatår. De foreløbige tal viser dog, at der fortsat er mange, der gerne vil læse på de naturvidenskabelige uddannelser på Aarhus Universitet.

30.06.2021 |

Sommerhilsen fra Dekan Kristian Pedersen

Dekanen sender en videohilsen til medarbejdere og studerende og ønsker god sommer.

29.06.2021 |

Rektor om udflytningsaftale: Mere detailstyring og øget pres på kvalitet og faglighed

Brian Bech Nielsen er skuffet over den manglende inddragelse af sektoren forud for aftalen.

14.06.2021 |

Den nye strategi for Natural Sciences er på plads

Fakultetets nye strategiske pejlemærker samt kernefortælling er nu på plads efter en proces med fokusgrupper, workshops, høring og mange gode drøftelser på tværs af hele fakultetet.

14.06.2021 |

Pionerånd, nysgerrighed og ambition er Nats røde tråd

Natural Sciences’ nye kernefortælling rummer fakultetets historie og et gennemgående tema fra dengang og til i dag. Kernefortællingen tager udgangspunkt i fakultetets unikke position og styrker og viser vejen til fremtidens Nat.

14.06.2021 |

Overgange til og fra studielivet i fokus på Natural Sciences

Natural Sciences sætter fokus på studiestart og fastholdelse af studerende efter over et år i coronaens tegn. Fakultet vil samtidigt arbejde med at tydeliggøre de studerendes muligheder, når de skal vælge karrierevej.

Viser resultater 1 til 6 ud af 35

1 2 3 4 5 6 Næste