Dekan Kristian Pedersen ønsker god sommer

Dekanen sender en videohilsen til alle på Nat og ønsker god sommer.

Dekan Kristian Pedersen, Natural Sciences. (Still-billede fra video) Foto: Kristoffer Jakobsen

Kære alle på Nat

Tak for jeres indsats i det sidste halve år. Jeg er stolt at være dekan for et fakultet med så mange dedikerede og kompetente mennesker.

Som I ved, er vi i gang med at få vores strategi ud at leve på fakultetet. Noget af det, som gjorde allermest indtryk på mig, når jeg har snakket med jer rundt omkring på fakulteterne, er et stort ønske om bedre karriere-muligheder og karriere-udvikling; specielt for vores unge forskere. Derfor har vi, i de seneste måneder, arbejdet med tiltag på netop det område.

Naturvidenskaben skal være med til at løse samfundets store udfordringer – og det skal vi gøre både gennem forskning her på fakultetet og ved at bidrage med kvalificeret arbejdskraft til virksomheder rundt om i landet.Det er vigtigere end nogensinde at tiltrække dygtige unge mennesker til vores uddannelser. Derfor har vi også lavet en ny video som sætter ord, billeder og mennesker på naturvidenskab på AU. Titlen er ”velkommen hjem”.

Se mere i denne lille videohilsen: https://www.youtube.com/watch?v=JJgnSpGbN2I

Tilbage er der kun at ønske jer alle sammen en rigtig god sommerferie – forhåbentlig med afslapning i selskab med familie og venner.

Jeg håber at se jer alle veludhvilede og oplagte til Nats sommerfest d. 26 august. Husk at tilmelde dig senest 5. august: https://nat.event-site.dk/ 

 

Venlig hilsen

Kristian Pedersen

Dekan, Nat