For medarbejdere på Natural SciencesIntern information og nyheder

Natural Sciences har modtaget 2.672 ansøgninger om optagelse på en af fakultetets uddannelser, viser de foreløbige tal. Foto: Lars Kruse, AU Foto

06.07.2020 |

Fremgang i ansøgninger til Natural Sciences

Som forventet er søgningen til landets videregående uddannelser steget i år – det gælder også for Aarhus Universitet, som har modtaget 5 pct. flere førsteprioritetsansøgninger sammenlignet med sidste år. Størst fremgang ses på ingeniør- og it-uddannelserne. Det viser de foreløbige tal.

Science Museerne giver gratis adgang til alle ansatte og studerende ved AU. Foto: Søren Kjeldgaard,  AU Foto

02.07.2020 |

Gratis adgang på de naturvidenskabelige museer i Aarhus

Aarhus Universitets historiske samling er overgået til Science Museerne. Det markerer museerne ved at give alle ansatte og studerende på Aarhus Universitet gratis adgang til Steno Museet fremover. I sommerferien gælder det også daglige planetarie-forestillinger og rundvisninger. Adgangen til Væksthusene er i forvejen gratis for alle besøgende.

01.07.2020 |

Jobopslag: To nye prodekaner søges

Faculty of Natural Sciences søger to nye prodekaner for forskning og uddannelse til at udvikle og drive det nyoprettede fakultet. Stillingerne er slået op med ansøgningsfrist i august.

Billede fra sommerhilsen-video. Foto: Nat-Tech Kommunikations

25.06.2020 |

Sommerhilsen fra Dekan Kristian Pedersen

Dekanen sender en videohilsen til medarbejdere og studerende

Foto: AU Foto

23.06.2020 |

Administrationscenter Nat-Tech holder sommerlukket i juli

Afdelingerne i Administrationscenter Nat-Tech holder sommerlukket eller har begrænset bemanding i det meste af juli måned.

Viser resultater 41 til 45 ud af 86

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste