For medarbejdere på Natural SciencesIntern information og nyheder

26.08.2020 |

Velkommen til de nye studerende

Natural Sciences byder i år velkommen til 966 nye naturvidenskabsstuderende. Studiestarten er på grund af corona anderledes end den plejer at være – og alligevel ligner den sig selv.

Nu kommer de studerende tilbage på campus og universitetet  ligner sig selv igen. Men det er afgørende at vi alle - både medarbejdere og studerende - hjælpes ad med at overholde retningslinjerne for at undgå smittespredning med COVID-19. Foto: Ida Jessen, AU Foto.

26.08.2020 |

Studerende tilbage på campus

I denne uge begynder introdagene for de nye studerende og derefter går efterårssemestret i gang med både fysiske undervisningsaktiviteter og online undervisning for alle studerende på Nat og Tech. Både studerende og undervisere er blevet klædt godt på til at håndtere de nye forholdsregler for at undgå smittespredning med COVID-19. Få et overblik…

Professor Duncan Sutherland (foto: Lars Kruse/AU Foto)

26.08.2020 |

En sikker hånd på ph.d.-rattet

iNANO-professoren Duncan Sutherland træder ind som interim leder for fakultetets ph.d.-skole i foreløbigt to måneder. Han skal efter planen afløses af den kommende prodekan for forskning på NAT, når denne er udpeget efter en pågående ansættelsesproces.

Undervisning i auditorie. Foto: Lars Kruse

20.08.2020 |

Information om undervisning under corona

Coronasituationen betyder at mange forhold omkring undervisningen vil være påvirket i efterårssemestret. Følg med i de informationer der handler specifikt om undervisning under corona her på medarbejderportalen.

18.08.2020 |

Søg støtte fra AUFF

Aarhus Universitets Forskningsfond har offentliggjort opslag for AUFF NOVA, International mobilitet og Publikationsstøtte. Der er ansøgningsfrister i september.

Viser resultater 31 til 35 ud af 86

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste