For medarbejdere på Natural SciencesIntern information og nyheder

Billedet viser antal kvæg pr. hektar i Danmark i henholdsvis 1898 og i 2018. Data viser, at vi over ca. 100 år har flyttet kvægbruget fra de frugtbare jorde mod øst til de sandede – og billigere - jorde mod vest. GIS-data som disse bruges f.eks. i AU-projektet ProvenanceDK, der skal forstå og fremme lokale fødevarer.

05.11.2020 |

Unik fælles geografisk datasamling er nu tilgængelig for forskere og studerende

Alle forskere og studerende har adgang til AU’s nye, fælles geografiske datasamling. Samlingen kan bruges til alt fra kræftforskning til kortlægning af fortidsminder og er enestående i den danske universitetsverden.

Foto: Pixabay

03.11.2020 |

Hjælp til virtuelle møder og konferencer

COVID-19-situationen fordrer nytænkning og andre krav til tidligere praksis og vaner – herunder blandt andet, hvordan vi afvikler virtuelle ’møder’. Ny hjemmeside hjælper dig i gang.

Nu kan du løbende se de seneste tal for smitte med COVID-19 blandt studerende og medarbejdere på Natural Sciences. (Grafik: Colourbox)

20.10.2020 |

Se smittestatus på fakultetet

Nu kan du løbende se de seneste tal for smitte med COVID-19 blandt studerende og medarbejdere på Natural Sciences.

06.10.2020 |

Stil op til AU-valget

Det er snart tid til at stille op som kandidat og stemme til universitetsvalget. I år skal der vælges medlemmer til et nyt Akademisk Råd på Nat, samt til studienævn, ph.d.-udvalg og studenterrepræsentanter til bestyrelsen.

Foto: Anders Trærup, AU Foto.

05.10.2020 |

To nye prodekaner ansat på Natural Sciences

Kristine Kilså bliver prodekan for uddannelse og David Lundbek Egholm bliver prodekan for forskning på Faculty of Natural Sciences. Dermed er et nyt stærkt ledelseshold sat på det nye fakultet.

Viser resultater 21 til 25 ud af 86

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste