For medarbejdere på Natural SciencesIntern information og nyheder

Kristine Kilså bliver ny prodekan for uddannelse på Faculty of Natural Sciences pr. 1. december 2020. (Foto: Josefina Kilså-Becker)

05.10.2020 |

Ny prodekan for uddannelse på Natural Sciences

Kristine Kilså bliver ny prodekan for uddannelse på Natural Sciences pr. 1. december. Hun kommer fra en stilling som uddannelseschef i Sverige og har en solid ledelseserfaring på uddannelsesområdet med sig, ud over en akademisk karriere inden for kemi og nanovidenskab.

David Lundbek Egholm bliver ny prodekan for forskning. Foto: Ada Lundbek Egholm

05.10.2020 |

Ny prodekan for forskning på Natural Sciences

David Lundbek Egholm bliver ny prodekan for forskning fra 1. november. Han kommer fra en stilling som professor inden for klima og isdynamik på Institut for Geoscience på Aarhus Universitet og har desuden solid erfaring med forskningsledelse og ekstern forskningsfinansiering.

Person pudser næse. Foto: Colourbox

01.10.2020 |

Smitteberedskab på Nat og Tech - guide til medarbejdere

Hvad skal du gøre, hvis en studerende er smittet med COVID-19, eller hvis du selv har mistanke om at være smittet? Denne overskuelige guide giver dig overblik over procedurer og ansvarsfordeling i det lokale smitteberedskab.

Dekan Kristian Pedersen, Natural Sciences. (Still-billede fra video)

07.09.2020 |

Videohilsen: Invitation til dialog om fakultetets strategi

Dekan Kristian Pedersen sætter med denne videohilsen gang i efterårets strategiproces på fakultetet. Målet med strategien er at lægge et overordnet spor for, hvor fakultetet skal hen i det kommende årti – en fælles retning. Kristian Pedersen opfordrer alle fakultetets medarbejdere til at deltage i dialogen

Dekan Kristian Pedersen, Faculty of Natural Sciences. Foto: Lars Kruse, AU Foto.

07.09.2020 |

Dekanen besøger institutterne på Natural Sciences

I september kommer dekan Kristian Pedersen på en længe ventet besøgsrunde til fakultetets institutter og enheder. Formålet er at hilse på institutterne og introducere den kommende strategiproces. På møderne vil der være rig mulighed for at deltage i dialogen og stille spørgsmål.

Viser resultater 26 til 30 ud af 86

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste